Cégünkről Távhőszolgáltatás Díjszabások Üzemeltetési
információk
Kapcsolat

FŰTÉSI SZEZON

Beköszöntött az igazi őszi idő, Nyíregyházán a 15 600 távfűtéses lakásból már 7500-ban, valamint a közintézmények felében igényelték a fűtés beindítását a Nyírtávhő kft.-től. A szolgáltató munkatársai napközben megerősített létszámmal végzik a rendszerek beüzemelését, és írásban fogadják a lakóközösségek fűtésigénylését.

Hivatalosan már szeptember 15-ikén megkezdődött a fűtési szezon, a Nyírtávhő Kft. a nyári hónapokban elvégezte a tervezett fejlesztéseket, a rekonstrukciós munkákat és a szükséges karbantartásokat a biztonságos szolgáltatás érdekében. A nyárias szeptembert követően október elejére köszöntött be a hűvös idő. Joó László ügyvezető igazgató elmondta, a napi középhőmérséklet 12-13 fokra csökkent, ilyenkor a lakóépületek már kihűlnek, szükség van a fűtésre. Hétfő óta folyamatosan érkeznek a lakossági és a közületi megrendelők. Nyíregyházán a 15 600 távfűtéses lakásból már 7500-ban, valamint a közintézmények felében igényelték a fűtés beindítását a Nyírtávhő Kft-től. A szolgáltató munkatársai napközben megerősített létszámmal végzik a rendszerek beüzemelését, és írásban fogadják a lakóközösségek fűtésigénylését.

IGÉNYLÉS ÉS HIBABEJELENTÉS

A fűtési szolgáltatás beindítását a lakóközösségek közös képviselői igényelhetik a Nyírtávhő Kft. honlapjáról letölthető dokumentum kitöltésével, illetve más írásos formában is. Az igénylést beküldhetik e-mailben, faxon, de személyesen is leadhatják a társaság belvárosi ügyfélszolgálatán. A szakemberek arra is felhívják a figyelmet, hogy a fűtési rendszer beindulása után minden esetben ellenőrizni kell a termosztatikus szelepek működését. Ha ez rendben van, de a radiátorból vízcsobogás hallatszik, akkor viszont el kell végezni a rendszer légtelenítését. A hibák elhárításához kérjék a Nyírtávhő Kft. szakembereinek segítségét a szolgáltató 42/451-644-es hibabejelentő telefonszámán.

Forrás: www.nyiregyhaza.hu

Ügyfélszolgálati
irodánk
Ügyfélfogadási idők
hétfő, kedd: 8-15 óra
szerda: 8-20 óra
pénztári nyitva tartás:
8-19:30 óra
csütörtök: 10-15 óra
péntek: 8-13 óra
Irodánk címe
Univerzum Üzletház
4400 Nyíregyháza,
Vay Ádám krt. 4-6. I./106.
Térkép nézet
nyiregyhaza.hu logo nyirhalo.hu logo