Cégünkről Távhőszolgáltatás Díjszabások Üzemeltetési
információk
Kapcsolat

NYÁRI TÁVHŐ MUNKÁK

A tervezett ütemben végzi az éves karbantartási és rekonstrukciós munkákat a Nyírtávhő. Befejezték a 200 méternyi távhővezeték cseréjét az Országzászló téren, hibafeltáráson dolgoznak majd az Ungvár sétányon és a Bethlen Gábor utcán, valamint a Continentál Aréna melletti kiserdőben.

A Nyírtávhő Kft. a felújítási és fejlesztési munkákra idén több, mint 200 millió forintot fordíthat. Az Országzászló téren az éves beruházási terv szerint kicserélték a régi távhővezetékeket. A munkálatok miatt a parkot részlegesen lezárták, 110 négyzetméteren dolgoztak, egy területen a díszburkolatot is felbontották. A közel 40 éves, a környéken 400 fogyasztót ellátó távhővezetéket 200 méteres hosszon cserélték ki. A távhővezetékek cseréje az Országzászló téren 30 millió forintba került, a teret aszfaltozva, parkosítva adták vissza a városlakóknak. A Nyírtávhő Kft. az éves karbantartási és rekonstrukciós munkákat az iskolai szünet idejére tervezte, tehát június közepe és augusztus vége között, hogy a legkevésbé zavarják a közlekedést.


HIBAFELTÁRÁS ÉS VEZETÉKCSERE

Joó László ügyvezető elmondta, a következő munkákat a város több pontján végzik, az Ungvár sétányon és a Bujtosi erdőben hibafeltáráson dolgoznak. A hőségriadó után az Egyház és a Bethlen Gábor utca sarkán vonulnak fel, vezetéket cserélnek majd a rendőr-főkapitányság mellett, valamint a Rákóczi és a Stadion utcákon. Mindemellett a Nyitás programból eddig kimaradt Toldi utca 67. szám alatti épületben is lehetővé teszik a hőfokszabályzást és a fogyasztás alapú elszámolást.

Persze a hőközpontokban is elvégzik a karbantartásokat, a Nyírtávhő Kft. a felújítási és fejlesztési munkákra idén több, mint 200 millió forintot fordíthat. Az ügyvezető hozzáfűzte, a hőségriadó miatt sok munkát egy héttel későbbre toltak. A Nyírtávhő Kft. a kánikulát érzi a fogyasztásban is, ezekben a napokban az átlagosnál 20-30 százalékkal kevesebb meleg vizet használunk a megyeszékhelyen.

Forrás: Szoboszlai Tibor www.nyiregyhaza.huÜgyfélszolgálati
irodánk
Ügyfélfogadási idők
hétfő, kedd: 8-15 óra
szerda: 8-20 óra
pénztári nyitva tartás:
8-19:30 óra
csütörtök: 10-15 óra
péntek: 8-13 óra
Irodánk címe
Univerzum Üzletház
4400 Nyíregyháza,
Vay Ádám krt. 4-6. I./106.
Térkép nézet
simplepay logo nyiregyhaza.hu logo nyirhalo.hu logo