Cégünkről Távhőszolgáltatás Díjszabások Üzemeltetési
információk
Kapcsolat

ELINDULT A TÁVFŰTÉS

Megérkezett a hűvös idő, már 2 ezer lakásban és 8 közintézményben indította el a fűtést a Nyírtávhő Kft. A lakóközösségek írásban igényelhetik a szolgáltatást, amelyet legkésőbb 24 órán belül tud teljesíteni a cég. A Nyírtávhő Kft. idén 300 millió forintot fordított vezetékcserére és rekonstrukciós munkákra, így zavartalan fűtési idényre számíthatunk.

Beköszöntött az igazi ősz, a Nyírtávhő Kft. munkatársai ezen a héten többször mértek 12-14 fokos napi átlaghőmérsékletet. A hivatalos fűtési szezon szeptember közepétől május közepéig tart, de a szolgáltató az időjárás függvényében bármikor be tudja kapcsolni a fűtést. A napokban egyre több igénylés érkezett a céghez.

24 ÓRÁN BELÜL ELINDÍTJÁK A FŰTÉST

Joó László ügyvezető elmondta, péntek reggel már 2 ezer lakásban és 8 közintézményben fűtöttek, de folyamatosan érkeznek az igények. A fűtési szolgáltatás elindításához írásos megrendelésre van szükség, amelyet eljuttathatnak faxon, e-mailen vagy személyesen az ügyfélszolgálatra. Lehetőség szerint még azon a napon, de legkésőbb 24 órán belül beindítják a fűtést. Miután a hét végén is hűvös lesz, ezért emelt létszámmal tartanak ügyeletet, hogy kielégíthessék a lakók igényeit.

 FEJLESZTÉSEK ÉS REKONSTRUKCIÓK

 A Nyírtávhő Kft. a tervezett munkáit a fűtési szezon kezdetére befejezte, de a kisebb meghibásodásokat folyamatosan ki tudják javítani. A szolgáltató idén 300 millió forintot fordított fejlesztésekre és karbantartásokra. A város több helyszínén cserélték ki az elöregedett távhővezetékeket, rekonstrukciós munkákat végeztek a hőközpontokban, és a szokásos karbantartások is megtörténtek, így azt ígérik, zavartalan fűtési idényre számíthatunk.

Forrás: Szoboszlai Tibor www.nyiregyhaza.hu

Kapcsolódó dokumentumok

Ügyfélszolgálati
irodánk
Ügyfélfogadási idők
hétfő, kedd: 8-15 óra
szerda: 8-20 óra
pénztári nyitva tartás:
8-19:30 óra
csütörtök: 10-15 óra
péntek: 8-13 óra
Irodánk címe
Univerzum Üzletház
4400 Nyíregyháza,
Vay Ádám krt. 4-6. I./106.
Térkép nézet
simplepay logo nyiregyhaza.hu logo nyirhalo.hu logo