Cégünkről Távhőszolgáltatás Díjszabások Üzemeltetési
információk
Kapcsolat

Búcsú a légvezetéktől: 150 millió forintba kerülnek a munkálatok

Nyíregyháza – – Cső! – akár így is búcsúzhattak az Ibolya utcaiak a légvezetéktől, amelyik egyik napról a másikra tűnt el előttük. Nem varázsütésre történt mindez, hanem előre megfontolt szándékkal.

Sokáig néztem, hogy milyen munkát végeztek a társasházunk előtt, és elmondhatom: precízen, minden apró részletre ügyelve dolgoztak – tartott gyorsértékelést Gajdos Zoltán lakó.

Szerda délután a helyszínre érkezett dr. Kovács Ferenc, hogy személyesen győződjön meg minderről. Noha kicsit szemerkélt az eső, ez sem akadályozta a tevékenységüket.

Amikor közel 25 éve házat kerestem a környéken, tetszett ez az utca. Sokan árulták az ingatlanukat itt akkor, többek között a légvezetékek miatt. Örülök, hogy eljutottunk idáig, a városkép szempontjából is fontos a változás – mondta a megyeszékhely polgármestere.

Közel 150 millió forintos beruházásból valósul meg a projekt. A 400 méter hosszú légvezetékeket a Szegfű utcai föld alatti csőrendszer pótolja. Az átalakítással jelentősen javul a Hunyadi utca és István utca között, az Ibolya utcán élők komfortérzete – tette hozzá Joó László, a Nyírtávhő Kft. ügyvezető igazgatója.

– LTL –

Forrás: www.szon.hu

Ügyfélszolgálati
irodánk
Ügyfélfogadási idők
hétfő, kedd: 8-15 óra
szerda: 8-20 óra
pénztári nyitva tartás:
8-19:30 óra
csütörtök: 10-15 óra
péntek: 8-13 óra
Irodánk címe
Univerzum Üzletház
4400 Nyíregyháza,
Vay Ádám krt. 4-6. I./106.
Térkép nézet
simplepay logo nyiregyhaza.hu logo nyirhalo.hu logo