Adósságrendezés

Tisztelt Fogyasztóink!

Gondjai vannak a fűtési és a melegvíz számlák fizetésével?

A Nyírtávhő Kft. és a  Nyíregyháza MJV Önkormányzata a következő adósságrendezési lehetőségeket ajánlja fel fogyasztóinak:

1.Nyírtávhő Kft.

Részletfizetési megállapodást köthet a Nyírtávhő Kft. Ügyfélszolgálati Irodájában (Nyíregyháza, Vay Ádám krt. 4-6. I. emelet 106.) Munkatársaink, kérdés esetén készséggel állnak rendelkezésre.

2. Nyíregyháza MJV Önkormányzata

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a szociális rászorultságtól függő egyes pénzbeli és természetben nyújtott szociális ellátásokról szóló 3/2015. (II.20.) önkormányzati rendelet 2.§ (1) bekezdés alapján települési támogatás jogcímen nyújtott helyi lakásfenntartási támogatást és helyi adósságkezelési szolgáltatást kíván biztosítani az arra rászoruló háztartások számára.

Eddigi gyakorlattól eltérően a helyi adósságkezelési szolgáltatás megállapítására irányuló kérelmet már nem a Human-Net Alapítványhoz (továbbiakban: Tanácsadó), hanem a települési önkormányzatnál kell benyújtani az ügyfélnek, melyhez - többek között - csatolnia kell egy hónapnál nem régebbi szolgáltatói igazolást azon adósságának jogcíméről és összegéről, amelynek kezelését kéri.

A Tanácsadó a korábbi gyakorlatot figyelembe véve adósságrendezési tervet készített, melyben feltüntetésre került -a közüzemi szolgáltatóval történő egyeztetésnek megfelelően - hány havi részletben kéri(k) az adósság részleteinek megfizetését.

Ügyintézés: Polgármesteri Hivatal Ügyfélcentruma

Ne halmozza tovább kifizetetlen számláit, kérjen segítséget!

Tisztelettel: NYÍRTÁVHŐ KFT.

 

DÍJBEHAJTÓ MUNKATÁRSAINK

 

A Nyírtávhő Kft. tájékoztatja Tisztelt Fogyasztóit, hogy folyamatosan végzi   díjbehajtási tevékenységét 5 fővel.

Kollégáink személyesen keresik fel a tartozással rendelkező fogyasztókat lakásukon, tájékoztatnak minden érdekeltet az aktuális egyenlegéről és lehetőséget biztosítanak a helyszínen készpénzben történő hátralék kiegyenlítésre is.

Munkatársaink arcképes igazolvánnyal rendelkeznek, személyüket illetőleg itt is tájékozódhat a fogyasztó, elkerülve ezzel az esetleges visszaéléseket.

Segítünk megoldást találni problémájukra, fogadják kollégáinkat bizalommal!

 

Lengyel-Petrikovits Éva Erika
díjbehajtó
Igazolvány sorszáma: I13/001 

Fedor László
díjbehajtó
Igazolvány sorszáma: I13/005

Szabó Zsolt
díjbehajtó
Igazolvány sorszáma: I13/006

Oláh József
díjbehajtó
Igazolvány sorszáma: I13/003

Hatházi János
díjbehajtó
Igazolvány sorszáma: I13/002

 

Szlovenszki Attila

díjbehajtó
Közadatkereső
TUV
TAM
AAA
Napelem
Ajánlott Cég
© 2018 nyirtavho.hu | adatkezelési tájékoztató
Vissza