ADATVÉDELEM

 1. Bevezetés

  Az Ön információs önrendelkezési jogának maradéktalan érvényesülése érdekében a Nyíregyházi Távhőszolgáltató Kft. és dolgozói kiemelt fontosságú szempontnak tartják, hogy cégünk ügyfeleinek, felhasználóinak, illetve honlapjának látogatóinak, a hálózaton elküldött személyes adatai megfelelő védelemben részesüljenek, továbbá nagy hangsúlyt fektetünk az Ön teljes körű adatvédelmi tájékoztatására.
  Cégünk az ügyfelek, felhasználók, illetve a honlap látogatóinak személyes adatait bizalmasan; a hazai, illetve a vonatkozó Európai Uniós jogszabályokban foglalt kötelezettségeknek megfelelően kezeli. Ennek érdekében gondoskodunk az adatok biztonságáról, megtesszük a szükséges technikai és szervezési intézkedéseket, illetve kialakítjuk azokat az eljárási szabályokat, amelyeket a hatályos jogszabályok érvényre juttatásához szükségesek. Adatvédelmi Nyilatkozatunk kialakításakor az alábbiakban felsorolt vonatkozó hatályos jogszabályokat, illetve fontosabb nemzetközi ajánlásokat vettük figyelembe:
  - Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény
  - Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
  - A Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének a tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzata, különös tekintettel a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről szóló 2. számú mellékletre;
  - Az Online Privacy Alliance ajánlásai.
 2. Tájékoztatás az adatkezelés alapjáról

  Cégünk személyes adatot - a hatályos magyar jogi szabályozás alapján - törvényi felhatalmazás vagy az érintett hozzájárulása alapján kezel. Ügyfeleinknek, felhasználóinknak, illetve honlapunk látogatóinak bármely adatának felvétele, rögzítése, kezelése előtt világos, figyelemfelkeltő és egyértelmű tájékoztatást teszünk közé, amelyben közöljük az őt érintő adatfelvétel módját, célját és elveit. Minden olyan esetben, amikor az adatfelvételt, kezelést, rögzítést nem jogszabály teszi kötelezővé, cégünk felhívja az Ön figyelmét az adatszolgáltatás önkéntességére.
 3. Anonim látogatóazonosító ('cookie') és egyéb figyelő eljárások

  Honlapunk látogatásakor böngészőprogramja anonim látogatóazonosítót helyezhet el az Ön számítógépének merevlemezén, annak érdekében, hogy honlapunkon testreszabott szolgáltatásokat vehessen igénybe. Az anonim látogatóazonosító nem tartalmaz Önre vonatkozó személyes adatokat és semmilyen módon nem képes azonosítani az Ön személyét. Ha mégsem szeretné, hogy a böngészőprogram létrehozzon ilyen azonosítót, lehetősége van kikapcsolnia azt a böngészőprogramban, illetve figyelmeztetést kérni az azonosító elfogadása/elutasítása előtt. Cégünk biztosítja Önt, hogy honlapunk alapvető funkcióinak használata során semmilyen hátrány nem éri Önt az anonim látogatóazonosító kikapcsolása során. A figyelő eljárások alkalmazásának célja kizárólag honlapunk látogatottságának mérése. Az ilyen eljárások a következő adatokat jegyezhetik fel: tartománynév, kiszolgálónév, IP-címek, a böngészőprogram és operációs rendszer típusa, a honlap meglátogatásának dátuma és időpontja. Garantáljuk Önnek, hogy az így tudomásunkra jutott adatokat a legnagyobb gondossággal kezeljük, semmilyen más személyes adattal nem kapcsoljuk össze, amely alapján Ön azonosítható lenne.
 4. Linkek

  Honlapunkon számos ugrópontot (linket) találhat, amelyek más weboldalakra mutatnak. Jelen nyilatkozat csak cégünk honlapjának adatvédelmi gyakorlatára vonatkozik, kérjük, ha az ugrópontok használatával Ön más cégek oldalára lép, olvassa el figyelmesen ezen oldalak Adatvédelmi Nyilatkozatát is.
 5. Kapcsolat

  Ha bármilyen - jelen Nyilatkozattal - kapcsolatos kérdés merült fel Önben, forduljon bizalommal munkatársunkhoz a kapcsolat oldalon.
 6. Az Ön beleegyezése

  Jelen oldal megtekintésével Ön elfogadja cégünk Adatvédelmi Nyilatkozatában foglaltakat. Amennyiben a Nyilatkozatot cégünk a jövőben módosítaná, annak változásait honlapunkon megfelelően közzétesszük és a módosításra figyelmét felhívjuk.

Adatvédelemmel kapcsolatosan a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság honlapján tájékozódhat bővebben.  http://naih.hu/

KAPCSOLÓDÓ JOGSZABÁLYOK:  

2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 2016. április 27-i (EU) 2016/679 RENDELETE

 
Közadatkereső
TUV
TAM
AAA
Napelem
Ajánlott Cég
© 2018 nyirtavho.hu | adatkezelési tájékoztató
Vissza